YSL LIPSTICKS EDIT | THE BEST NUDES, THE BEST FORMULAS AND THE REDS

21:28



Inca de la primul ruj de la Yves Sain Laurent pe care l-am achizitionat am inceput sa dezvolt o pasiune pentru ele, pentru formula luxurianta, nuantele pe care le tot cautam si nu le gaseam niciunde, ambalajele care pur si simplu ma fac fericita atunci cand le vad. Mi-am dat seama ca sunt singurele rujuri pe care eu le folosesc in mod regulat, desi am foarte multe, in nuante diverse, de la diferite brand-uri si in texturi de toate felurile. Intreaga experienta cu un produs de machiaj high end, sau de lux in cazul de fata, ma face sa imi regandesc achizitiile, si nu spun ca produsele de tip drugstore nu ar putea fi la fel de bune, pentru ca unele chiar sunt similare in formula (am un articol pregatit si pentru subiectul acesta in curand).

Trecand acum la mica mea colectie de rujuri de la YSL, unul din motivele pentru care imi plac atat de mult este selectia de nuante. Mie imi plac rujurile nude, si chiar daca mai am si nuante de rosu, roz, mov, in colectie, cele mai purtate sunt cele nude. Sunt nuantele care ma avantajeaza indiferent de machiajul pe care vreau sa il port, unul natural, unul mai intens, iar ceea ce difera mai degraba este subtonul si textura rujului.




Primul ruj Yves Sanint Laurent pe care l-am cumparat a fost Volupte Shine in nuanta 47. Ambalajul este unul dintre cele mai frumoase pentru un ruj, avant un aspect luxuriant si e mai mare sa ma uit la el. Totusi ce m-a cucerit a fost culoarea. Este pentru mine nuanta perfecta de nude pe care o pot purta zilnic. Este un ruj cremos, hidratant. Nu este cel mai rezistent, dar pe mine nu ma deranjeaza, pentru ca este atat de usor de reaplicat, si nu se ia urat de pe buze, ci o face uniform.



Rouge Pur Couture este rujul pe care il am atat in miniatura cat si in full size. Miniatura este nuanta 1, nuanta clasica de rosu YSL, iar in full size am nuanta 70, din nou, un nude. Imi place formula acestor rujuri, sunt cremoase si confortabile pe buze si ceva mai rezistente decat Volupte Shine. Cel nude este bineinteles preferatul meu si cel pe care il folosesc cel mai des. Daca va plac rujurile cremoase si doriti si ceva mai pigmentat, dintre cele de la YSL, acesta este cel care are intr-adevar mai mult pigment si este si mai rezistent pe buze. Totus, eu prefer pentru zi cu zi, formula de Rouge Volupte Shine, iar atunci cand am un machiaj mai intens, il folosesc pe acesta.



Dupa ce o prietena si-a cumparat un YSL Vernis A Levres Glossy Stain mi-am dorit si eu neaparat unul, dar eu voiam ceva mai nude, o nuanta purtabila si naturala. Totusi, din linia de Vernis A Levres, primul ruj cumparat a fost Vernis A Levres Vinyl Cream in nuanta 404, Coral Aquatique parca ii spune. Cand am vrut sa il incerc prima data nu am fost atat de incantata, mi-am dat seama ca formula acestuia nu se aplica bine daca buzele sunt uscate, asa ca e nevoie de o exfoliere usoara atunci cand vreau sa il port. Cu acest aspecct rezolvat, este o nuanta care mie imi place, desi am inteles ca nuantele inchise la acest ruj se comporta ceva mai bine decat cele deschise, eu il aplic intr-un strat foarte subtire si ramane o pelicula glossy, ca de vinil, iar rujul pateaza buzele, asa ca dupa ce aceasta pelicula dispare (ca sa stiti ca sta surprinzator de mult timp pe buze, si daca beau cafea), buzele sunt patate usor si arata foarte bine.



Tot din colectia de Vernis A Levres, avem si varianta initial aparuta pe piata, Rouge Pur Couture Vernis A Levres in nuanta 43. Aceasta este formula pe care o voiam de fapt atunci cand am l-am achizitionat pe cel mentionat mai sus, dar sincera sa fiu colectia asta de glossy stains de la YSL provoaca o usoara confuzie, mai ales daca le comandam online. Imi place mult de tot textura rujului, e foarte usoara si se aseaza foarte frumos pe buze, este bineinteles glossy, dar e foarte lejer pe buze si aproape ca nu il simt. Partea cea mai faina este ca rezista destul de mult timp, glossy, chiar daca beau o cafea de exemplu, iar dupa ce partea de gloss dispare peste zi, buzele raman usor patate. Este probabil formula mea preferata de ruj glossy, dar problema mea cea mai mare este ca nu prea vad nuante de nude in colectie.

Dupa cum se poate vedea, si forma aplicatoarelor este usor diferita, iar mie imi pare ca se aplica mult mai bine rujul in cazul celui glossy.




Tatouage Couture mi-a atras atentia de la lansare si ma uitam mereu pe instagram pe pagina YSL la fotografiile postate cu aceste rujuri, la modelele care il purtau si voiam si eu neaparat unul. Eu le-am achizitionat inainte sa apara in Romania, din Douglas, din Germania. Prima data am achizitionat nuanta 7 Le Nu, iar apoi nuanta 1, nuanta de rosu clasic YSL. Este formula mea de ruj lichid preferata, datorita texturii si felului in care se aseaza si se simt pe buze. Sunt destul de rezistente daca bem cafea sau mancam, dar nu sunt chiar rezistente la transfer asa cum s-a tot spun in online. Pentru o rezistenta la transfer mai mare, prefer rujurile de la Sephora, dar acelea nu mi se par la fel de confortabile de purtat. Pentru mine e o formula care imi satisface dorintele, se aseaza frumos si uniform, imi plac nuantele alese, dar si celelalte din gama, iar pentru ca eu daca mananc prefer sa imi pot indeparta rujul, acesta imi ofera posibilitatea aceasta fara sa imi chinui buzele ingrozitor ca in cazul altor rujuri lichide.

Ce aduce un plus acestor rujuri este si aplicatorul. Datorita formei sale, mi se pare ca pot aplica mult mai precis rujul si nu am nevoie neaparat de un creion de buze pentru  obtine o linie frumos definita. Plus ca aplica destul de frumos si uniform produsul, asa ca bonus points for innovation.



Aceasta este colectia mea de rujuri YSL si sunt si cele mai purtate din toate cele pe care le am. Pentru mine intreaga experienta oferita de un produs de genul acesta il face sa isi merite si pretul destul de ridicat. Imi plac mult formulele, imi plac nuantele unice si mi-e greu sa numesc produse drugstore care sa imi placa la fel de mult, dar totusi pentru Volupte Shine am gasit un dupe, iar daca vreti sa aflati mai multe, lasati-mi un comentariu.

Care sunt produsele pentru buze preferate?


You Might Also Like

3 comments

  1. Omg, eu am pe wishlist un Tatouage Couture, but it is so expensivee :) Am auzit multe lucruri bune despre ele, dar i'm thinking că după toate Colourpop-urile mele ... is it really worth it? Of, probleme :D

    ReplyDelete
  2. Vai!!!! cat de misto sunt toate!!! Vreau si eu - macar 2 - un nude si un roz :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum bine se vede, they are my favorite! Cred ca macar unul merita, intr-o nuanta care iti place mult si ti se potriveste bine.

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts