Haul: The makeup-shop

21:15

Recunosc că am un entuziasm aparte în zilele în care aștept să primesc acel mesaj de la curier spunându-mi că voi primi ceea ce am comandat. pentru mine e ca și cum aș primi cadouri (lăsând la o parte faptul că sunt cadouri pe care mi le fac singură, hihi). Așa eram și astăzi, după laboratoru de dimineață care smulge toată vlaga din mine în mod normal, eu eram o copilă entuziasmată care mergea la serviciu și verifica constant telefonul pentru mesaj.

Momentul în care telefonul a sunat, entuziasm maxim! A venit! Deși era un colet mic, mie îmi aducea o bucurie astăzi. L-am deschis repejor la birou să-mi văd minunile aduse, iar acum vi le arăt și vouă. E posibil să mai cumpăr câte ceva, pentru că se simte miros de black friday deja, dar, momentan hai să vă arăt ce am primit eu astăzi.











Ei bine, cam atât acum. Încă nu știu să vă spun cum sunt produsele, dar cu siguranță vor apărea în următoarele postări. Eu fug la învățat!

Lots of love,
Andreea

You Might Also Like

2 comments

  1. Să folosești cu plăcere toate produsele! Eu de la NYX am baza de pentru pleoape, cea HD, care este la tub. Cea mai bună bază folosită!!

    Sunt curioasă cum arată pe buze acel Matte Me.

    Și ca o întrebare care nu are legătură cu produsele cumpărate: unghiile tale sunt naturale sau cu gel? Să nu te deochi :))

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper sa fie buna si baza asta de la NYX...sper... Matte me, o sa apara curand fotografii, doar ca am nevoie de lumina naturala pentru fotografii, ca sa iasa asa cum vreau eu, l-am incercat si pare foarte rezistent si e extra mat.
      Unghiile mele sunt naturale. Le dau eu forma, singura.
      Multumesc!
      Si te pup!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts