Morning Skincare Routine

14:12


Hello beauties!

Dacă tot am puțin timp liber, m-am gândit să mă ocup încetuț de blog, pentru că, deși nu prea am mult timp, iubesc această mică lume a blogging-ului. Momentan, sunt acasă, prin pat, în pijamale și botoșei, ca întotdeauna, cu o cană de Earl Grey undeva prin dreapta mea. Dimineața de azi a fost una lejeră, însă fie că e zi lejeră, fie că nu, rutina de îngrijire pentru dimineață e cam tot aceeași, ce pot să spun este că rutina de seară s-a mai schimbat și curând am să vă povestesc despre ea.



Să trecem acum înapoi la dimineață. De obicei somnoroasă și după vreo 5 alarme(pentru zilele în care fie mă duc la facultate, fie la job, fie la amândouă) reușesc să mă ridic din pat și să mă îndrept spre baie, undă mă va lovi o lumină orbitoare de neon. Primul pas este curățarea tenului, iar aci îmi vine în ajutor gelul de curățare cu alge marine Alverde. E un produs bun, simplu, dar eficient, iar sincer, mirosul lui fresh mă trezește destul de bine dimineața (menționez că mirosul este ușor masculin și puternic, nu prea îmi place mie, dar m-am obișnuit pentru că produsul e mult prea bun). După ceam curățat tenul folosesc o apă florală în locul unei loțiuni tonice, iar momentan le folosesc pe cele de la Mayam, despre care v-am vorbit anterior, dimineața folosind-o mai mult pe cea de Melisă. Deja după acest pas încep să cotrobăi pe întuneric după următoarele produse, crema de ochi și serul. Folosesc crema de ochi de la Apidava, o cremă care mi-a lăsat o impresie foarte bună, e hidratantă și ușoară în textură, iar zona ochilor arată mult mai bine de când o folosesc. Apoi folosesc serul Sebo Vegetal de la Yves Rocher, și de obicei mă opresc aici, dar dacă tenul meu e mai uscat, aplic și crema Yes to Blueberries.






Pentru că mă concentrez pe produse care funcționează așa cum trebuie și pentru că seara mă ocup așa cum trebuie de pielea mea, dimineața nu mai trebuie să fac atât de multe și lucrurile sunt simple, la fel și machiajul meu pentru zilele încărcate.

Sper că v-a plăcut postarea. Care sunt produsele pe care le folosiți voi dimineața?

Lots of Kisses,
Andreea

You Might Also Like

6 comments

  1. Îmi place faptul că te bazezi pe ingrediente naturale! Aşa sunt şi eu!
    Te pup :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Majoritatea produselor mele de ingrijire sunt naturale, si sincer le prefer, aduc multe beneficii.
      Pupici!

      Delete
  2. Nu prea am timp sa ma ocup de tenul meu dimineata, seara il demachiez, si mai aplic o crema hidratanta.Faine produsele mai ales daca sunt naturale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu am prea mult timp dimineta, dar acesti pasi sunt esentiali! :D

      Delete
  3. Esti o frumoasa Andreea, ma bucur ca te-am descoperit! Si eu folosesc apele acestea florale, doar ca eu o folosesc pe cea de trandafir dimineata! Te pup!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts