Review: Essence Lipstick

17:42

Hello beauties!





EN:
Today I wanted to show you a little lipstick from Essence. I recieved this little one with the Beau Monde magazine, the October Edition. I was really ager to get home and try this little thing. There was an eyeshadow that came with the magazine too, really pretty, but I have similar colours in my collection.

RO:
Astăzi vreau să vă prezint pe scurt un mic ruj de la Essence. L-am primit cu editia lunii Octombrie a revistei Beau Monde. Normal că eram nerăbdătoare să ajung acasă să îl încerc. De asemenea, cu revista, am mai venit și un fard de pleoape, ăntr-o nuanță frumoasă, dar semănătoare cu cele pe care le mai am prin colecția mea de machiaj.


The lipstick is called In The Nude, and I have no more nude lipsticks in my collection, so, well, I was really enthusiastic. The colour is prtty and suitable for light skin tones, not sure for the deeper ones. The texture is really nice and creamy. Also ot is a sheer formula, so the colour is not as full on as it looks in the tube, and actually for this colour I think it is the best, as a matte might actually bring on a more dull look. The finish is a little bit glossy, but not too much. There is no glitter or shimmer in the lisptick.
Numele rujului este In The Nude, și cum eu nu mai am rujuri nude in colecția mea, bineînțeles am fost entuziamată. Culoarea e foarte drăguță și potrivită pentru tenul deschis, nu sunt sigură cum ar arăta și pe tenul mai închis. Textura este foarte plăcută și cremoasă. Este o formulă care nu e în totalitate opacă, iar eu conider că pentru culoarea asta e perfect ca ea să nu fie opacă pentru a evita un look de ”lispit de viață”. Finnish-ul este puțin glossy, dar nu exagerat. Nu avem parte de sclipici sau de sidef în ruj, lucru care nu face decât să mă bucure.


I really enjoy using it, the colours is pretty and the formula very comfortable on the lips, and not drying. Have you girls tried this lipstick? Or maybe another Essesnce Lipstick?
Chiar îmi place să îl folosesc, culoarea e drăguță și textura foarte confortabilă pe buze, și nu le usucă. Voi, fetelor, ați încercat acest ruj? Sau vreun alt ruj de la Essence?

You Might Also Like

4 comments

  1. Eu am un ruj de la Essence intr-o nuanta deschisa de roz si intr-adevar, dupa descrierea facuta de tine, este exact ca cel pe care il ai tu...sunt bune rujurile lor, si fardurile de pleoape la fel :*

    ReplyDelete
  2. Leam cumparat si eu chiar ieri, sunt foarte frumoase <3
    http://unghiutele.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts