Facultate & Job: Essentials Beauty & Fashion Edition

15:39


Fiind mereu pe fugă, când pe la facultate când pe la job nu am timpul necesar uneori să mă întorc să iau anumite articole cu mine sau să îmi fac griji că machiajul meu nu rezită, așa că trebuie să am cu mine câte ceva care să mă ajute să arăt prezentabil în fiecare zi. Am câteva articole esențiale care se potrivesc perfect în oricare din cele două situații și nu dau greș niciodată.

În primul rând hai să vorbim despre machiaj. Cel mai important e să îți pregătești bine tenul cu o seară înainte, să fie hidratat așa cum trebuie, exfoliat dacă e cazul, ca să nu avem aspectul neplăcut de piele uscată, iar apoi dimineață să avem cât mai puțini pași de făcut. Eu îmi curăț tenul cu gelul de curățare de la Elmiplant (îl folosesc de mai bine de 2 ani și mi se pare că e cel mai potrivit pentru tenul meu), apoi aplic crema hidratanta de la Yes to Blueberries (review aici) și apoi trec la produsele de machiaj. Aplic un primer, momentan All About Matt de la Essence, apoi fondul de ten. E bine să alegem un fond de ten care rezistă întreaga zi, iar alegerea mea este Revlon Colorstay. Pentru machiajul ochior, dacă am timp am să fac ceva mai complex, dacă nu, definesc bine linia genelor, aplic mascara și gata. Blush? Depinde de zi ce culoare aleg, finisez totul cu pudra de la Alverde și aplic un ruj/gloss, iar uneori tocmai acest elemet e cel care face diferența, pentru că restul machiajului fiind atât de simplist putem să ne jucăm cu diverse culori pe buze, de la nude la roz aprins sau chiar roșu, burgundy sau berry.

Machiajul e gata, cum alegem ținuta? Trebuie să fie potrivită la școală dar și la birou, și chiar dacă să zicem că ai mai văzut persoane care vin le serviciu în teniși, îți dai seama că de obicei sunt bărbați și prea puține fete adoptă stilul respectiv în fiecare zi. Eu aleg să port câte o cămașă sau bluză drăguță și eventual mai accesorizez cu un colier statement sau cercei. La mână va fi nelipsita brățară de la cel mai bun prieten, care nu știu cum a făcut dar se potrivește la absolut orice. Elementele cheie în materie de fashion sunt piesele de bază în culori neutre jeanși negri și albaștri, cămăși nerge, gri, kaki, albe poate, sacouri, care pot fi într-o culoare sau pattern, bluzițe simple pe care să le putem accesoriza rapid și cu ușurință. Nu spun că piesele mai deosebite nu au ce căuta, dar pentru ele trebuie să ne gândim mai mult decât atunci cand mai avem 5 minute până plecăm și știm că all black + gold accesories e always good și always stylish, dacă înțelegeți ce vreau să spun.

You Might Also Like

2 comments

  1. Ce facultate faci?♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts