My Favourite Apps

19:16



Hello,
Astăzi vin cu o postare mai altfel puțin și anume vă voi vorbi despre aplicațiile mele preferate din telefon și cum le-am organizat, mie îmi place să văd genul acesta de postare pentru că sunt mereu curioasă de noi aplicații care îmi pot ușura munca sau care mă pot ajuta cu diverse lucruri. Am telefonul ”lipit” de mână cam toată ziua și în afară de a-l folosi pentru simplul lui scop de a vorbi cu diverse persoane, mai am câteva aplicații care să mă ajute cu diverse lucruri :D

Am câteva foldere în care am pus aplicațiile din aceeași categorie pentru a le găsi mai ușor atunci când am nevoie.
La secținea de Blogging am Wordpress, Tumblr și Weheartit. Pot să spun că aplicația de wordpress e minunată, și poate vă gândiți de ce nu o am pe cea pentru Blogger...Ei bine ultima oară când am descărcat-o am constatat că era inutilă, eu vreau prin aplicație să văd postările bloggărițelor pe care le urmăresc și eventual comentariile e care le primesc sau alte statistici. Ce putea face Blogger App? Putea să vadă postarile mele, să poteze, cu o singură fotografie în postare, și cam asta era tot. Wordpress în schimb are toate caracteristicile platformei de pe calculator și pot spune că apreciez asta. Aplicația de Tumblr de asemenea pot să spun că e bine realizată și îmi permite să fac ceea ce vreau atunci când am nevoie, iar cea de Weheartit, după ultimele update-uri pare din ce în ce mai bună.
Social...Ei, păi, aplicațiile folostie de cam toată lumea puse la un loc ca să nu mai ocupe atât de mult spațiu.

Jocuri, pentru că da, din când în când îmi place să mă joc pe telefon. Minion Rush pentru că e adorabil și unul din jocurile mele preferate. Piano Tiles...Ei bine jocul ăsta te face să fii competitiv, când toată camera ta joacă te chinui să le bați recordurile. Walk Band, a evoluat dintr-o simplă aplicație de pian penru telefon într-o formație întreagă și pot să spun că nu o folosesc prea des, dar din când în când e drăguț să o ai.



Okay, să trecem la lucruri serioase acum, editarea fotografiilor. Da, da, facem un selfie și trebuie să îi facem ceva, și deși instagram are filtrele lui consacrate, ei bine uneori eu prefer altele sau vreau doar să schimb putin contrastul sau cine știe ce.
 Photogrid este o aplicație pentru colaje, și la un moment dat o foloseam destul de mult pentru a alipi mai multe poze între ele, în diverse formate.
Aviary e o aplicație drăguță, însă de când am descoperit Photowonder, sincer nu prea o mai folosesc pentru că filtrele nu îmi mai plac și mi se pare că sunt mult prea puține.
Photowonder e simpatic, oferă o multitudine de filtre și efecte care te vor ajuta să faci fotografia ta ceva mai specială, sau să perfecționezi câteva aspecte.
Poate face și colaje, are Emotion Lab, care e simpatic și  să vedeți că dacă încercați această aplicație o să vă placă și o să le înlocuiască pe celelalte.


Ne întoarcem acum pe ecran și vedem că am și un Talking Tom, pentru că e pisică și e adorabil, dar mai am două aplicații despre care vreau să vă vorbesc.
My Calendar, o aplicație pentru monitorizarea menstruație. Fetelor, dacă nu aveți aplicația asta, aveți nevoie de ea în viața voastră. E simplu de utilizat și e foarte bine gândită pentru ca voi să monitorizați totul perfect.

Și ultima, TimeSpread, o aplicație despre care v-am vorbit anterior și pe care eu o folosesc de la începutul anului doi de facultate și mă ajută enorm în fiecare zi ca să știu unde am ore, cât durează, în ce ordine, de la ce oră, ca eu să știu când pot/trebuie să merg la serviciu.


Întrebări:
  • V-a plăcut postarea?
  • Ați considerat-o interesantă?
  • Care sunt aplicațiile voastre preferate?




You Might Also Like

4 comments

  1. Ce postare drăguță! E interesant să descoperi aplicații noi. Dintre cele enumerate de tine (excepție cele de social bineînteles :)) ) am Minion Rush și Weheartit, dar mi se par folositoare și My Calendar și TimeSpread. Cu siguranță, le voi descărca și eu.

    Pupici!
    http://madebyirinar.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Ma bucur ca ti-a placut :* Pentru mine sunt aplicatii esentiale, nu mai stiu sa traiesc fara ele:))) mai am pe acolo cateva pe care iar le cosider esentiale ca OpenVPN, Public Transport(pt Timisoara), IGO (pt oameni care nu se stiu orienta, adica eu), dar am preferat sa vorbesc despre acelea. Ma bucur ca ai trecut pe blogul meu.
      Te pup!

      Delete
  2. Mie mi-a placut mult postarea, mi se pare foarte interesanta. Multe dintre aplicatiile prezentate de tine se regasesc si in telefonul meu!
    Kisses :*

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Si ma bucur mult ca ti-a placut!
      te pup:*

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts