Short Post: Produse Elemental.eu

16:56

Hello beauties!

Astăzi vin cu o postare scurtă, dar voiam să împărtăşesc câteva lucruri cu voi. În primul rând, dacă aţi observat, am fost puţin absentă şi asta pentru că laptopul meu şi-a dat puţin duhul, e stricat, şi sper să reuşesc să îl repar curând.

În al doilea rând voiam să vă vorbesc despre campania de testare a lunii octombrie de pe Elemental.eu. M-am înscris şi eu, iar ei m-au selectat pentru a-mi trimite două din produsele lor. Eu am ales două ape florale, una de trandafiri şi o apă de melisă. Am mai folosit apă de trandafiri, dar de cealaltă nu mai auzisem şi eram foarte curioasă.

Produsele au ajuns la mine luni, iar în colet  erau aranjate într-o punguţă tare drăguţă. Cele două ape florale sunt de la firma Mayam, cea de trandafiri are 50 de ml, iar cea de melisă 100 de ml. Nu am mai încercat nimic de la această firmă şi sincer mă bucur că am ocazia acum. Curând vă voi povesti despre efectele lor asupra pielii mele, iar eu sunt aproape sigură că vor fi benefice.

Din păcate, pentru că nu am laptopul meu personal funcţional nu pot să mă ocup de postările pentru blog aşa cum aş fi vrut, dar curând mă voi întoarce cu câteva review-uri şi alte postări, sper eu, interesante.



Pupici!
Produsele le puteţi găsi pe Elemental.eu


You Might Also Like

2 comments

  1. Si eu le-am primit. Sunt super bune, am ramas placut impresionata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da si mie imi plac pana acum, desi am apucat sa incerc doar una din ele si abia astept sa o testez si pe cealalta, Dar imi place cum se simte pielea mea cand le folosesc :)

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts