Brand Focus: Alverde

18:49



Bună,
Iată că astăzi m-am gândit să preiau o idee pe care am văzut-o în câteva episoade de pe canalul lui Estee (Essiebutton) și să vă vorbesc despre câteva produse pe care le am de la Alverde. 

Alverde e un brand, în principiu vegan și/sau vegetarian (spun asta pentru că au produse vegane, dar au și produse care sunt doar vegetariene și nu sunt considerate vegane) care au ingrediente atent selectate, și bineînțeles naturale.

Am încercat destul de multe de la acest brand și pot să spun că am dat de produse foarte bune, de o calitate minunată și de asemenea pot să spun că sunt mulțumită și datorită ingredientelor.


Primul produs despre care vreau să vă vorbesc este pudra de față. Am cumpărat-o după ce mi-a recomandat-o o prietenă. Înainte de ea folosisem Rimmel Stay Matte, și am fost mulțumită de ea, dar am vrut să încerc ceva nou și cu ingrediente ceva mai bune pentru pielea mea. Ei bine, această pudră e destul de bună, nu foarte scumpă, și o folosesc de o grămadă de timp și nu dă semnne să e termine. Ajută la matifierea tenului și la fixarea machiajului, singurul lucru negativ ar fi că nu e o pudră compactă, deci trebuie să avem grijă ca să nu zboare peste tot, dar eu m-am obișnuit cu ea. Pot spune că o recomand.


Blush? Primul blush cremă pe care l-am achiziționat a fost de la Alverde. L-am luat în nuanța Apricot, și e un fel de cărămiziu aș spune care arată foarte bine pe ten, acum, toamna. Are o textură plăcută, e ușor de întins, poate fi aplicat cu degetele sau cu o pensula de stippling. Rezistă destul de bine pe ten și dă un look fresh, natural.
(Un swatch al blush-ului, blended and not blended)

Să trecem la fardurile de pleoape, am trei despre care vă voi vorbi, un mono și două DUO. Cel mono e preferatul meu, o nuanță frumoasă e mov, cu subtonuri roșiatice care arată perfect alături de ochii mei căpru și să nu mai vorbesc de ambalajul adorabil...Mai am și încă două duo-uri (nici nu știu cum să le spun) pe care le-am cumpărat recent, unul care are ca focus un cupru, iar celalalt un fel de turcoaz. Imi place mai mult cel cu nuanța de cupru din simplul fapt că mi se pare că e mai ușșor de folosit, acel turcoaz e mai pretențios și mi se pare că nu e destul de pigmentat. Amandouă au alături un fard deschis la culoare, un fel de champagne, o nuanță subtilă, diferențele între cele două culori există, dar sunt foarte mici. Totuși consider nuanțele deschise potrivite pentru un look natural, arată foarte drăguț pe pleoapă și sunt bune și ca un highlight pe obraz.



Creionul roșu de buze de la Alverde. Este al doilea achiziționat de mine. Nuanța e perfectă, textura la fel, e perfect singur dar și sub ruj.

Să vă mai spun și că ascuțitoarea de la Alverde e cea mai bună? Am două, dar sunt cam murdare de creion de ochi/buze și foarte iubite.

Cam atât momentan...
Sunt curioasă însă cum vi s-a părut genul acesta de postare și dacă ați mai vrea să vedeți așa ceva și cu alte brand-uri? Aștept răspunsurile și sugestiile voastre în comentarii.
Vă pup!

You Might Also Like

8 comments

  1. Eu nu am încercat niciun produs Alverde, dar aș fi curioasă :)
    Îmi place tipul acesta de postări :D Mulțumim!

    Pupici!
    http://madebyirinar.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur că ți-a plăcut postarea. Mie îmi plac produsele lor și în mare cam tot ce am încercat de la ei mi-a plăcut.

      Te pup!

      Delete
  2. Eu nu am incercat niciun produs de la Alverde, dar m-ai facut curioasa. Unde se gasesc? :)
    Multumim de review :*

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Produsele lor se gasesc in orice magazin DM. Au o gama larga de produse de ingrijire, dar si de produse de make-up, toate cu ingrediente bune, si in mare produsele lor sunt vegane :)

      Pupici :*

      Delete
  3. Eu am fost mereu putin sceptica cand venea vorba de cosmeticele Alverde, nu imi inspirau incredere. Acum, insa, o sa le analizez cand ajung in dm. Multumim de info!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Au produse destul de bune, mai ales pentru faptul ca sunt naturale. Ce nu pot sa recomand sunt fondurile de ten, insa, poate pentru un ten extrem de uscat ar merge, dar pentru tenul gras niciodata.
      Te pup!
      :*

      Delete
  4. Şi eu sunt mulţumită de produsele lor şi ador faptul că se bazează pe ingrediente naturale.
    Te pup :*

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts